گروه معماری دکورساز مجری بازسازی و نوسازی خانه، ویلا ، آپارتمان، مغازه و منزل

|

شرکت بازرگانی شیمی آذین، تولیدکننده و پخش‌کننده عمده مواد اولیه کامپوزیت و فایبرگلاس

انواع استخر | ساخت ۱۰۰% اصولی ۲ استخر رایج در دنیا برای باغ و ویلا

انواع استخر | ساخت ۱۰۰% اصولی ۲ استخر رایج در دنیا برای باغ و ویلا
  • استخرها با ایجاد فضایی شاد و نشاط‌آور برای جمع‌های دوستانه و خانوادگی، میان مردم محبوبیت زیادی به دست آورده‌اند. استخرها علاوه بر استفاده‌های شخصی، در زمینهٔ عمومی، ورزشی و ورزش حرفه‌ای نیز کاربرد دارند. شاید شما هم خواهان ساختن و یا بازسازی استخر خود در هنگام نوسازی منزلتان باشید. چراکه استخرها، می‌توانند یکی از بهترین راه‌ها برای ارتقا منازلتان باشند.

    بااین‌حال لازم است پیش از شروع بازسازی استخر مواردی چون برنامه‌ریزی‌های لازم، بودجه‌بندی صحیح و نوع استخر انتخابی مناسب با منطقه را مدنظر قرار بگیرد. چراکه رعایت این دست نکات باعث می‌شود یک سرمایه‌گذاری درست و مناسب روی پروژه‌هایمان داشته باشید. در اینجا قصد داریم  شما همراهان عزیز را با انواع استخر را آشنا کنیم  تا  در صورت نیاز فضای مفرح محیط ساختمان خود را به‌درستی بازسازی کنید. تا آخر این مقاله با دکورساز همراه باشید.

    مشاوره رایگان دکوراسیون داخلی دکورساز

    Contents

    معرفی ۲ نوع استخر رایج در دنیا

    همان گونه که می‌دانید استخرها در انواع، اندازه‌­ها و شکل‌های مختلفی دسته‌بندی می‌شوند. شما می‌توانید بر اساس سرمایه، اندازهٔ زمین، مصالح و کاربردهای گوناگون نظیر شخصی و عمومی بودن آن، استخری مناسب را برای خود تهیه کنید. از همین رو لازم است با انواع استخرهای کاربردی آشنا شوید.

     

    استخرهای روی زمین (above-ground pool)

    یکی از انواع استخر و مقرون‌به‌صرفه‌ترین گزینه‌ها برای خانه، استخرهایی هستند که روی زمین نصب می‌شوند. جنس این نوع استخر، معمولاً از آلومینیوم و فولاد بوده و در طرح‌های گوناگون روی دیواره، ساخته می‌شود. این نوع استخرها برای فضاهای کوچک هم مناسب است، چون این قابلیت را دارد که قطعات را به‌صورت جداگانه به محل نصب برده و در آنجا مونتاژ کرد.

    انواع استخر

    مزایای استخر روی زمین:

    1. این نوع استخر از لحاظ قیمتی بسیار مناسب است.
    2. حمل‌ونقل و جابه‌جایی این نوع خیلی ساده است، همین دلیل باعث شده در بعضی مکان‌ها این سازه به‌صورت موقت دیده شود.
    3. استخر روی زمین در شکل‌ها و اندازه‌های مختلف ساخته می‌شود و مناسب فضاهای کوچک است.
    4. مونتاژکردن و جداسازی قطعات این نوع استخر آسان است.

     

    معایب استخر روی زمین:

    1. این مدل در اشکال و اندازه‌های مختلف است؛ اما تولیدکنندگان آن از طرح‌های محدودی استفاده می‌کنند.
    2. استخر روی زمین را به سختی میتوان با محیط اطراف مطابقت داد.
    3.  به دلیل اینکه این استخر روی زمین قرار دارد، در بعضی از فضاهای کوچک، دیواره‌های آن دیده می‌شود.
    4. طول عمر این سازه نسبت به استخرهای داخل زمین کمتر است.
    5. استخرهای روی زمین، با یک شلنگ آب ساده پر می‌شود و نیازی به تجهیزات فیلتراسیون ندارد، اما اگر می‌خواهید برای شنا آبی تمیز و مناسب داشته باشید، به طور مرتب باید آب آن را تعویض و دیواره‌ها را تمیز کنید.

     

    استخرهای داخل زمین

    استخرهای داخل زمین یکی از پرکاربردترین انواع استخر است. این نوع سازه‌ها به‌صورت دائمی ساخته می­‌شوند. شما می‌توانید بر اساس بودجه‌بندی و نظر کارشناسان متخصص استخری مناسب را برای باغ یا ویلای خود تهیه کنید. این نوع استخر از سه جنس استخرهای بتنی، فایبرگلاس و آب‌بندی‌شده با استر وینیل ساخته می‌شود. هرکدام از این نوع استخرها از نظر استحکام و انعطاف‌پذیری با یکدیگر متفاوت هستند. ویژگی هر کدام از این نوع استخرها عبارت است از:

    استخرهای فایبرگلاس:

    این مدل هم به‌صورت یک‌تکه و هم به‌صورت پنل‌های فایبرگلاسی ساخته می‌شود. این مدل را می‌توان در محل نصب کرد. این مدل، انعطاف‌پذیری بالاتری نسبت به سازه‌های بتنی دارد به همین دلیل در مناطق زلزله‌خیز گزینهٔ مناسبی است.

    استخرهای بتنی:

    استخرهای بتنی، پرهزینه‌ترین نوع استخر هستند. این مدل به‌صورت ساخت در محل انجام می‌شود و مصالح در مکان موردنظر برای ساخت مستقر می‌شوند. استخر بتنی معمولاً در طرح‌ها و رنگ‌های مختلفی قابلیت شخصی‌سازی را دارد.

    استخرهای آب­بندی شده با استر وینیل (vinyl-liner):

    این استخرها، به‌صورت پنل‌های جداگانه ساخته می‌شوند و با قراردادن این پنل‌ها کنار یکدیگر، دیوارهٔ آن داخل زمین، تشکیل می­‌شود. دیوار متشکل از پنل­ها را روی یک‌پایهٔ بتنی می‌گذارند، و با استر وینیل تمام استخر را می‌پوشانند.

     

    under ground pool 1

    مزایای استخر داخل زمین:

    1. این نوع استخرها را می‌توان در هر شکل و اندازه‌ای طراحی کرد و قابلیت شخصی‌سازی بالایی دارند.
    2. این مدل را می‌توان، متناسب و منطبق با نما و دیگر عنصرهای منظره‌مان طراحی کنیم.
    3. لوازم جانبی مثل: رقص نور، سرسره، فوارهٔ آب را می‌توان در این نوع سازه استفاده کنیم.

    معایب استخرهای داخل زمین:

    1. هزینهٔ بیشتری باید صرف ساختن آن کنیم.
    2. زمان بیشتری برای ساخت می‌خواهد.
    3. آب و زمین در این مدل نزدیک به هم هستند، همین امر می‌تواند برای کوکان و حیوانات خانگی خطرناک باشد.

    اکنون که با دو نوع از رایج‌ترین استخرهای دنیا آشنا شدیم؛ اگر دلتان می‌خواهد یک استخر در خانه و یا ویلا و باغ خود داشته باشید، می‌توانید با خیالی آسوده این امر را به تیم دکورساز بسپارید. حالا که به انواع استخرهای خانگی آشنایی دارید می‌توانیم با هم به مراحل ساخت استخر بپردازیم تا با آن هم آشنا شوید.

    مراحل ساخت انواع استخر

    1. اخذ مجوزها: قبل از شروع ساخت استخر، اخذ مجوزهای لازم از مقامات مهم است.
    2. طراحی استخر: طراحی استخر مرحله مهمی در روند ساخت‌وساز استخر می‌باشد. مهم است که اندازه، شکل و متریال مناسب برای استخر خود را انتخاب کنید، همچنین به مکان، عمق و سبک ‌توجه کنید.
    3. منطقه حفاری: پس از به‌دست‌آوردن مجوزها و طراحی استخر، می‌توان عملیات حفاری منطقه‌ای را که برای ساخت استخر معین کرده‌اید آغاز کرد. باید اطمینان حاصل شود که محل همسطح و عاری از سنگ و سایر موانع است.
    4. نصب سازه: سازه استخر که می‌توان از بتن، فایبرگلاس یا هر مواد دیگر تولید و در در محل مشخص شده نصب کرد. سیستم‌های لوله‌کشی و برق نیز در این زمان قابل‌نصب هستند.
    5. نصب آستر: آستر استخر می‌تواند کاشی، رنگ یا وینیل باشد. افراد می‌توانند آستر را بر روی چهارچوب استخر نصب کنند. شما باید  پوششی را انتخاب کنید که در عین بادوام بودن، نگهداری آن نیز آسان باشد.
    6. نصب سیستم فیلتراسیون: سیستم فیلتراسیون و گردش جریان آب برای تمیز و ایمن نگه‌داشتن استخر ضروری است. این سیستم شامل پمپ‌ها، فیلترها، و سیستم‌های کلرزنی یا ضدعفونی می‌شود.
    7. پر کردن استخر: پس از نصب آستر و سیستم فیلتراسیون، می‌توان استخر را با آب پر کرد و شروع به تنظیم سطوح شیمیایی کرد.

    با سپردن این کار به دکورساز می‌توانید استخری ایمن، کاربردی و  زیبا داشته باشید.

    حفظ و نگهداری استخرهای خانگی

    برای اطمینان از داشتن یک استخر تمیز، ایمن و جذاب نگهداری صحیح استخرهای خانگی امری ضروری است. ما در اینجا برخی نکات در خصوص حفظ و نگهداری استخرهای خانگی میپردازیم.

    1. حفظ سطوح شیمیایی آب: حفظ سطوح شیمیایی آب استخر برای اطمینان از تمیز و ایمن بودن آن ضروری است. اندازه‌گیری منظم سطح pH، کلر یا مواد ضدعفونی‌کننده و سطح قلیایی و سختی آب بسیار مهم تلقی می‌شود. اندازه‌گیری منظم این سطوح و تنظیم آنها در صورت لزوم بسیار اهمیت بالایی دارد.
    2. نظافت منظم: تمیزکردن و برداشتن برگ‌ها، شاخه‌ها، سایر زباله‌ها و همچنین پاک‌کردن دیواره‌ها و کف استخر می‌تواند کمک‌کننده باشد. همچنین شما باید به طور مرتب سبد کفگیر و فیلتر استخر را خالی کنید.
    3. نگهداری فیلتر: فیلتر استخر برای تمیز و شفاف نگه‌داشتن آب ضروری است. تمیزکردن منظم فیلتر و تعویض کارتریج یا ماسه در صورت لزوم اهمیت خاصی دارد.
    4. تعمیر و نگهداری پمپ: پمپ استخر وظیفه حفظ گردش آب و اطمینان از توزیع یکنواخت مواد شیمیایی در استخر می‌باشد. شما می‌بایست به طور مرتب سبد پمپ را تمیز کنید و مطمئن شوید که پمپ به‌درستی کار می‌کند.
    5. حفاظت از آب‌وهوا: قرار گرفتن در معرض آفتاب، باران، باد و سایر عناصر می‌تواند بر کیفیت آب استخر تأثیر بگذارد. مهم است که استخر را در برابر این عناصر محافظت کنید و استفاده از روکش‌ها یا سایبان‌ها را برای محافظت از استخر در زمان عدم استفاده در نظر بگیرید.

    جمع‌بندی:

    بسیاری از افراد برای داشتن فضایی شاد و مفرحی در کنار دوستان و خانواده خود، از استخرها استفاده می‌کنند. در این مقاله ۲ نوع کلی و رایج استخر را از میان انواع استخرها بررسی کردیم و به مزیت‌ها و معایب آنها پرداختیم. به‌طورکلی استخرهایی که روی زمین قرار دارند مقرون‌به‌صرفه‌تر هستند. اما دوام پایین‌تری دارند و قابلیت شخصی‌سازی این مدل کمتر است.

    استخرهایی که داخل زمین قرار می‌گیرند، هزینهٔ ساخت بالاتری دارد و زمان بیشتری برای ساخت آن لازم است. این در حالی است که این نوع استخر را در شکل‌ها و اندازه‌های مختلف و به‌صورت شخصی‌سازی‌شده می‌توانیم داشته باشیم. امیدوارم از مقاله انواع استخر لذت برده باشید. همچنین درصورتی‌که مایلید برای باغ یا ویلای خود استخری مناسب تهیه کنید، می‌توانید با کارشناسان ما در دکورساز در ارتباط باشید.

    نمونه کارهای مجموعه دکورسازمشاوره رایگان دکوراسیون داخلی دکورساز

     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    ارسال نظر

    آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    20% تخفیف برای اولی ها

    برای مشاوره رایگان کافیست شماره خود را بنویسید
    ارسال شماره
    دکور ساز یعنی زندگی جدید
    close-link
    تماس مستقیم با کارشناس